Complete bloembakken voor particulieren

Heeft u een groot (dak)terras, een houten vlonder of een entree waar voor uw gevoel nog iets ontbreekt? Dan kunnen de juiste bloembakken met passende (bloeiende) planten of bomen net dat beetje extra geven aan uw directe leefomgeving. Want met planten of bomen in potten creëert u rust en krijgt de buitenruimte een zachte en natuurlijke uitstraling.

Maar welke bakken en planten zijn geschikt voor uw terras of entree? En hoe zorgt u dat alles er na een jaar ook nog mooi bij staat? Welke verzorging hebben de planten precies nodig? En hoe zorgt u dat de plantenbakken voldoende water krijgen als u er niet bent? Allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben.

Want wij kunnen de gehele groenvoorziening in bakken voor u verzorgen: van het plaatsen van de bakken, het aanleggen van een beregeningssysteem (vernevelaar of druppelaar) tot aan het (half)jaarlijks onderhoud waarbij alle bloembakken worden nagelopen, bijgevuld, bemest en gesnoeid. Zodat u er geen omkijken naar heeft, en in elk seizoen kunt genieten van uw fraaie groene buitenruimte. Ook leveren wij bomen in potten, zoals olijfbomen.

Uw planten altijd goed verzorgd, zonder dat u er iets aan hoeft te doen. Dat klinkt toch ideaal? En dat is het ook, vinden de vele klanten die u voor gingen.

Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dan komen we bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodat we u een gedegen advies kunnen geven. Want onze bloembakspecialisten maken elk voorstel vanuit hun specifieke kennis van bloembakken, met liefde voor de natuur én rekening houdend met uw wensen.

Complete Bloembakken in 4 stappen

1. Persoonlijk contact

Wij nemen eerst contact met u op om wensen en mogelijkheden goed te inventariseren. In veel gevallen komen wij langs bij uw locatie om een compleet beeld te krijgen.

Geheel vrijblijvend natuurlijk. Want alleen dan weten we of we iets voor u kunnen betekenen.

2. Offerte en Advies

We leveren ‘losse’ bloembakken maar kunnen ook een compleet inrichtingsplan verzorgen.

Ons advies, inclusief offerte, is altijd helemaal afgestemd op uw situatie en budget.

3. Plaatsen of herinrichten

De juiste maten plantenbakken, de mooiste planten en goede voeding en beregening.

Wij hebben het in de vingers om uw terras op een natuurlijke en stijlvolle manier aan te kleden. Zodat u er alleen nog maar van hoeft te genieten.

4. Nazorg en Onderhoud

Na plaatsing komen wij 1 à 2 x per jaar terug om de planten of bomen te onderhouden.

We vullen, snoeien, bemesten en vertrekken niet voordat uw bloembakken er weer picobello bij staan.

Dus ook lange tijd na plaatsing heeft u er geen omkijken naar!

Waarom kiezen voor Completebloembakken.nl?

Persoonlijk advies

Uw wensen en mogelijkheden staan bij ons centraal.

Totale ontzorging

Altijd een fraaie groenvoorziening, het hele jaar door.

Kennis van zaken

Wij hebben specifieke kennis van en ervaring met beplanting, beregening en verzorging in bloembakken.

Volop keuze

We leveren bloembakken in vele materialen, soorten en maten (zoals polyester en natuursteen in uiteenlopende kleuren).

Veel klanten gingen u voor

Wij plaatsen al jaren complete bloembakken bij kantoorpanden, hotels, restaurants en instellingen zoals scholen. Maar ook bij particulieren, thuis op vlonder of terras.